Sep 17, 2014
Home| Tools| Events| Blogs| Discussions Sign UpLogin


Your Favorite Tractor

RSS By: Your Favorite Tractor, Farm Journal

Here’s your chance to share a photo of your favorite tractor.

Tractor Tales: Allis-Chalmers Model B

Aug 31, 2010

 

In this Tractor Tales, we're off to eastern Minnesota for a look at a 1939 Allis-Chalmers Model B. Owner Lee Sackett has turned his passion for tractor restoration into a nice little business. Production on the Model B started in 1937 and continued for 20 years!
Log In or Sign Up to comment

COMMENTS (2 Comments)


lasa hela bloggen ar ganska bra

3:43 PM Jun 18th
 
Pandora
ECT är jag inte så insatt i men för övriga gäller bl.a. följande: Antidepressiva mediciner är precis som många andra mediciner godkända för vissa användningsområden men skrivs av läkare även ut för närliggande problem som de inte är godkända för. Det är dessutom, ugg bootstill skillnad mot vad många läkare säger, inte alls bevisat att depressioner beror på en kemisk obalans i hjärnan. Däremot är det bevisat att de allra flesta deprimerade har vissa obalanser. Vad som orsakar vad, om kemin skapar depressionen eller om att man blir deprimerad resulterar i en kemisk obalans är inte klarlagt. För både KBT och psykodynamisk terapi har studier gjorts som visar att terapi har effekt på depressioner. Vad som inte sägs är att det är inte är samma behandling du får om du går till terapeuter. Särskilt KBT terapeuter som har satsats mer på studier talar tyst om det, och är nog i många fall omedvetna om att de inte bedriver samma sorts terapi som har studerats. Det skiljer nämligen en hel del mellan den behandlingsmetod som terapeuter använder i studier och den som de använder på sina klienter ute i verkligheten. Anledningen till det är att man i studier måste behandla alla klienter exakt likadant. I verkligheten anpassar terapeuter behandlingen efter vad de tror är bra för varje klient. Förhoppningsvis är de metoder som vi terapeuter använder på våra klienter bättre men det är det ingen som vet. Det är definitivt inte vetenskapligt bevisat. Vad som är bevisat och vad klienter möter i terapirummen är alltså inte samma sak.
3:50 AM Sep 7th
 
 
 
 
The Home Page of Agriculture
© 2014 Farm Journal, Inc. All Rights Reserved|Web site design and development by AmericanEagle.com|Site Map|Privacy Policy|Terms & Conditions